torstai 22. toukokuuta 2008

Pikkuiset siittiöt lammessa ui..

Tämän viikon alkupuoli meni minulta vähän ankeissa tunnelmissa. Oli kuin kuukautiset olisivat jääneet päälle, harmitti kaikki, väsytti ja maailma oli tosi ankea paikka. Aamuseksi onneksi piristi tänä aamuna tehokkaasti, sen jälkeen olisi vain hyräilyttänyt omilla sanoilla vanha lastenlaulu... Hitsi kun en löytänyt musiikkinäytettä tähän hätään mistään, mutta täältä ainakin löytyy alkuperäinen sanoitus.

Pikkuiset siittiöt lammessa ui
pikkuinen toivoja huolestui
uikaa, uikaa jos osaatte
ja he uivat ja uivat sen uskotte...

Toivottavasti nyt uivat perille oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Eilen olisin voinut nirhata pomoni töissä. Minua potutti ja suretti, K18-touhujen puute tässä kuussa vähän huolestuttikin, ja sitten pomo alkoi ensimmäisenä aamulla selittää, miten tyttökaverinsa oli antanut hänelle upean isyyspakkauksen edellisenä päivänä. Kiva heille, ilmeisesti paketti oli ollutkin tosi mieleinen. Yleensä olen heille ihan täysillä hengessä mukana, välillä vain tulee näitä lipsahduksia kun harmittaa, että toiset onnistuvat kertalaakista ja kiukuttelevat niitä raskausajan tuomia vaivoja, ja itse yrittää JO kolmatta kertaa.. Mikä mahtaa olla mieliala vuoden kuluttua, jos tämä käy nyt jo näin paljon katkeroittamaan?

sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Vauvamyssy pääsi hyökkäämään

Heräsin tänä aamuna valtavaan neuleinspiraatioon jo seitsemältä... Potuttava aika, viikonloppuna olisi ollut niin kiva nukkua pidempään, mutta uni ei enää tullut kun päässä risteili vain kuvia Noro-langoista tehdystä palaponchosta... Sitä en loppujen lopuksi osannut oikein toteuttaa mitenkään, mutta muuten tuli kyllä istuttua puikot kädessä ihan ahkerasti.

Suorastaan puskasta tai selän takaa minut yllätti vauvamyssy. Katselin vain Ravelryä, mietin mitä tehdä jämälangoilla, ja seuraavan kerran vessataukoa pitäessäni myssy oli jo toista korvaa myöten neulottuna. Pakkohan se oli loppuun asti tehdä... Toivottavasti joku tuttu saa poikavauvoja joskus!
Pupumyssy

Kuukautiset loppuivat nyt viikonloppuna ja nyt pitäisi taas innostua seuraavan kuukauden pupuiluista, että meillekin voisi joskus tulla joku myssykandidaatti. Vähän on minulla mieli maassa, mutta kaipa se siitä nousee.. Tämän siitä saa kun ei pupuilla normaalitahtiin, eilen sentään vähäsen mutta muuten ollut ihan kuivaa yli viikon.. Minun normaali hyvä mielialani on ehdottoman orkkusidonnainen juttu!

tiistai 13. toukokuuta 2008

Uusi kierto, uudet kujeet?

Eilen oli KP1 ja uusi kierto pyörähti käyntiin. Yllättävän mukavaa! Tai no mukavaa siinä on lähinnä se, että päästään yrittämään saada uusia pikkumatosia ansaan, kyllä minulle olisi se yksi jo mahaa kasvattavakin kelvannut. Mutta jos ei tärppiä tapahtunut, tämä on ilman muuta paras vaihtoehto.

39 päivän kierto on kyllä jo aika pitkä... Jos ovis tapahtui, sen on täytynyt olla liikkeellä vasta KP24-25 paikkeilla, eikä silloin viikkoa aiemmin, kun kalenterin ja omien epäilyjen perusteella sitä ajattelin. No, aina ei voi voittaa. Pikkuhiljaa pääsee tässä tutustumaan kunnolla omaan kehoonkin ja sen toimintaan.

Ilmankos muuten teininä tuntui, että kuukautisten ennustaminen oli niin mahdotonta, jos heittelyä oli silloinkin yli viikko kierron pituudessa. Pitkä aika kulkea siteet pikkuhousuissa jos pelaa varman päälle. Ensimmäisen poikakaverin kanssa tapaillessa tuntui, että kun viikonloppuisin nähtiin, viimeistään joka sunnuntai meikäläinen tiputteli verta joka puolelle, vaikka yritettiin tähdätä johonkin muuhun ajankohtaan. Hyvä muuten, että siitä suhteesta ei seurannut pikkuihmisiä, ehkäisy ei oikein ollut hanskassa.. Kauhistus, jos sieltä olisi joku itikka tarttunut mukaan, minulla olisi jo kouluikäinen mukelo täällä kaverina! Ja vähän epäilen, että nykyinen Kulta ei yh:n kaveriksi olisi alkanut. Sinänsä kyllä hassua, 17-18v teininäkin väittäisin olleeni kypsempi, vastuullisempi ja järkevämpi aikuinen kuin melkein 9v vanhempi poikaystävä. Ja en suinkaan ollut ikäluokkani välkyimpiä... Onneksi se suhde on ohi!

Kulta oli muuten ostanut minulle aivan ihanan onnittelukortin ja huomaavaisesti lahjakortin Body Shoppiin lahjaksi. Varmasti tulee keksittyä jotain kivaa sieltä shoppailtavaksi!
kortti
Muitakin lahjoja sain vähäsen. Rahaa porukoilta ja mummiltani, kummitäti antoi leivontakirjan, täti antoi Marja Kurjen silkkihuivin ja työkaverit suklaafonduesetin. Niin ja pikkusisko oli ostanut meille lisäosan Cartcassone-peliin, huomaavaista. Toinen pikkusisko antoi jo pari viikkoa sitten Kalevala-korun Lähde-korun.

perjantai 9. toukokuuta 2008

Mitä yhteistä...?

Mitä yhteistä on kultakorulla, kodin putkimiehellä, kynttilöillä ja raskaustestillä?
1. Kaikki löytyivät eilen meikäläisen kassista saman shoppailun jälkeen
2. Mikään niistä ei lisää meikäläisen onnellisuustasoa näköjään...
Koru menee äidille perheen lahjana, raskaustesti täysin puhtaasti negatiivinen. Pitäisi jo uskoa. Hyvä testi kyllä siinä mielessä, että valkoinen on niin puhdasta valkoista, ettei siihen tahdonvoimalla voi pakottaa mitään varjoja... Ehkä minä vielä joskus löydän hormonitoimintani taas. Vähän kyllä huvitti tuo kombinaatio, kovin montaa yhdistävää tekijää tuollaisille ostoksille ei yleensä löydä...

Huvitti kyllä, kun perjantaina ostin itselleni Paras Ystävä -jyväpakkauksen, jota meinasin haluta käyttää seuraavana päivänä odottamiini kuukautiskipuihin. Kaikkien todennäköisyyslakien mukaisesti kuukautiseni eivät siiis alakaan lähiviikkoina, jotta varmasti en pussia pääse testaamaan... Johan se raskaana oleminen olisikin ollut aivan liian hyvä juttu minun tuurilleni.

Niin, ja happy birthday to me tänään! 26v täynnä... Pitänee kohta töihin mennessä käydä hakemassa joku kakku työkavereita ilahduttamaan, ja illalla ollaan menossa Kullan kanssa ravintolaan syömään.

torstai 8. toukokuuta 2008

Roskishaamu

Perhana... Ei saa kiusata viattomia ihmisiä! Vieläkään ei testissä testiaikana näy yhtään mitään... Tänään kuitenkin jo puolen tunnin päästä näkyi hailakka haamu oikeassa paikassa, kun testasin uudestaan (ei, en minä osaa aamulla nukkua edes kuuteen, jos testi polttelee käsilaukussa). Ei tuosta varmasti edes kuvaa saisi otettua, mutta kuitenkin jotain oikeassa paikassa väärään aikaan... Olin jo ehtinyt heittää testin roskikseen suutuspäissäni, piti käydä se sieltä kaivelemassa vielä varmistuskatsetta varten.


Hitsi kun voisi tehdä ihan mitä tahansa muuta kuin odottaa rauhallisesti! Mutta pitänee sitä varmaan huomennakin testailla synttäreiden kunniaksi. Jospa silloin jo oikeassa ajassa alkaisi näkyä jotain? Olisi ihan kiva synttärilahja...


Tänään jo KP35, piiiiitkiä päiviä nämä viimeiset kun jännäilee.


Pomo oli eilen töissä liikuttava, koetti kovasti miettiä lahjaa tasan puolivälissä raskaana olevalle tyttöystävälleen. Toivottavasti löysi jotain kivaa!

tiistai 6. toukokuuta 2008

Nega

Testasin äsken täydellisen negatiivisen... Vattuvattuvattu! Ei kuukautisia, ei positiivisia testituloksia... Harmittaa ihan sikanaan! Acon 10 pitäisi olla ihan riittävän herkkä testi, kyllä uskon että se olisi kertonut, jos jotain kerrottavaa olisi. Ei tässä varmaan muu auta kuin odotella rauhallisesti ja katsoa mitä tapahtuu. Tai jos joku keksii, mitä intoileminen johonkin suuntaan voisi auttaa, kertokoon heti!

Koko viikonlopun oli sellainen olo, että kuukautiset alkaa ihan millä hetkellä tahansa. Maha kipuilee, selkä kipuilee vielä enemmän. Nyt parhaillaankin maha kouristaa kunnolla tuossa yksinään. Eilisen aikana jo vähän helpotti enää ei ole edes niin sellainen "milläköhän hetkellä vuoto alkaa"-olo kuin viikonloppuna.

Himputti... Tästä tulee vielä piiiiiiitkä työpäivä... Ja mie muutenkin vihaan tiistaita ihan yli kaiken!

sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Väliaikatiedote

Pieni väliaikatiedote: Vielä ei vuoda... Pirhana, alkaa jännittää ihan tosissaan! Koko ajan on kyllä sellainen olo, että vuotaisi ihan minä hetkenä hyvänsä. Selkää särkee ja mahakin kouristelee, kohdunkaula on aika alhaalla. Pitää katsella ja yrittää olla hötkyilemättä.

Mitään sellaista, mitä minun piti tehdä viikonloppuna, en oikein ole saanut aikaan... Tai no päättelin langanpäät kolmesta huivista, kuvatakin pitäisi ne neuleblogia varten. Tiskit tiskaamatta, pyykkiä sentään pyörii tuolla yksi koneellinen, en ole kauheasti ulkoillut tai muuta...

perjantai 2. toukokuuta 2008

Vuoden viimeinen viinilasi?

Tajusinpa juuri, että jos minun toiveeni nyt täyttyvät ja kuukautisia ei ala kuulumaan positiivisista syistä, tämä tässä edessäni oleva on vuoden viimeinen lasillinen viiniä... Aika hurjaa! Milloin tahansa kyllä vaihtaisin sen viinilasillisen muuhun juomaan, jos sillä edistäisi vauvallista elämää. Tänään vielä tämä yksi lasillinen, seuraava sitten kun on varmempaa tietoa asioista... (yksi pieni lasillinen tuskin missään vaiheessa olisi katastofi kuitenkaan..) Hassu minä, odotukset taas hirveän korkealla. Toivottavasti en tule ryminällä alas, mieluiten edes pehmeällä pudotuksella...

Vappu oli yllättävän jees loppujen lopuksi. Istuttiin miehen kanssa kotona, lipitettiin viiniä ja päädyttiin loppuillalla baariin katsomaan Los Bastardos Finlandesea. Pitää hehkuttaa, oli tosi hieno keikka ja ukkojen menossa ei mitään valittamista! Minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia, joten ylläri oli todella positiivinen.

Eilen lämmitti, kun puhuttiin siitä keikasta, ja mies totesi että nyt voitaisiin hänen puolestaan käydä useamminkin katsomassa, kun vielä voidaan yhdessä helposti. Tuo on niin hiljainen suomalainen mies, ei aina oikein tiedä mitä sillä mielessä liikkuu... Mistään vauvanodottelujutuista ei kyllä itse puhu yhtään, mutta onneksi nyt ainakin hymyilee ihan tyytyväisen näköisenä jos minä jotain sanon.