maanantai 22. joulukuuta 2008

Hukkaan meni hyvä huolestuminen

Hukkaan meni hyvä huolestuminen, neuvolassa oli kaikki oikein mallikkaasti. Verenpaine 122/78, paino laskenut 200g, pissa puhdas ja muksun syke 156/min. Verenpaineen kanssa helpotti siis heti, kun meni paikalle bussilla ja istui oikeasti aloillaan jonkin aikaa ennen mittausta, huh helpotusta! Nyt kuulemma pitää oikein nautiskella joulusta ja jouluruuista, painon takia ei yhtään tarvitse pyhinä miettiä syömisiä. Arkena sitten taas ehtii.

Hassu kyllä tuo paino, tänä aamuna oli sellainen haamulukema kotona vaa'assa, etten meinannut uskoa silmiäni. Minua ei kauheasti haittaisi, vaikka se alkaisi jo vähän kerrallaan nousemaankin... Vaikka kokonaispudotus ei olekaan kuin 2kg luokkaa, hämää silti, kun sitä tapahtuu edelleen. Joku kohta minun kropassa ei ole ymmärtänyt raskausajan funktiota? Toisaalta, ravitsemusterapeutti suositteli olemaan ilman nousua viimeiseen kolmannekseen asti, ja ihan vielä ei olla edes puolivälissä. Tänään vasta 18+3.

Mutta joo, nyt taitaa olla parempi alkaa keskittyä "täysillä" jouluhössötykseen ja jättää bloggaaminen pariksi päiväksi, jos ei ihmeitä tule vastaan.

Oikein oikein oikein hauskaa joulua ja rentouttavia pyhiä kaikille paikalle eksyneille!

1 kommentti:

Satu U kirjoitti...

Enhän minä sano sitä..enhän...mitäs minä sanoin ;-)
Hyvää Joulua!!!