keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Neuvolareissu 39+5

Paino +900g (tänään tapaamisaika myöhemmin kuin yleensä, ehdin syömää enemmän ennen sitä kuin yleensä)
Verenpaine ensin 129/94 ja sitten 137/88 --> seuraava aika jo maanantaina, tarkkaillaan
Turvotus +
Pissa puhdas
HB 119
Kohdunpohja 34,5 (jipii, ei ole ainakaan kasvanut enää!)
Muksu raivotarjonnassa
Syke 152
Liikkeet ++ (potki aktiivisesti sykkeenmittausanturia)
Pää liikkuu vielä, ei kiinnittynyt 

Kovasti sain kehuja, kun vielä olin kävellen tullut tuon parin kilsan matkan, vaikka laskettu aika on jo näin lähellä. Itse taisin olla enemmän ylpis siitä, että harjoitussupistuksia tulee jopa muutama päivässä, ja olettaisin tunnistavani ne. Pieniä on ihmisen ilot!

Verenpainetta tosiaan aletaan tarkkailla nyt tiiviimmin, kaikki samat ohjeet voimassa kuin ennenkin. Tää on vain tätä odottelua... (ja mie mokoma menin sinne tänään vartin myöhässä, kun muistin ja katsoin ajan kortistakin väärin... onneksi ei heittoa sentään tullut kovin paljoa, 12.15 vain vaihtunut mielessä 12.45:een...)

Sukulaiset alkavat kohta jo hiilestyä, kun me ei saada vauvaa työnnettyä pihalle... Kyselyitä alkaa olla tosi tiuhaan, vaikka itsekin ovat aikanaan saaneet omaa jälkikasvuaan enemmän tai vähemmän myöhässä. Tänään on kyllä omakin pinna ollut vähän tiukalla, viime yönä nukkumatti karkasi kesken kaiken enkä saanut kovinkaan monen tunnin tirsoja koko yönä. Ensi yönä sitten paremmin, toivottavasti. 

2 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Täytyy sitten päivällä lepäillä, jos ei uni tule yöllä... Levollista odottelua, kyllä hän PIAN syntyy!!

Altocumulus kirjoitti...

Tsempiä viimeisiin päiviin, mulla on sentään vielä 2 viikkoa laskettuun aikaan. ;)
Kyselyt on ehkä maailman rasittavimpia tuossa vaiheessa - niinkuin siihen itse voisi vaikuttaa, että milloin vauva tulee. Tekis mieli vaan paiskata känny seinään ja olla vastaamatta kenellekään... ;)