tiistai 12. lokakuuta 2010

Hengissä edelleen!

Hei, me ollaan hengissä edelleen! Kaikki muut ovat kyllä varmasti jo hylänneet tämän blogin tässä välissä... 

Suklaapipari maistui!

Jäppisellä on ikää jo melkein 1v 5kk, iso mies verrattuna edellisiin kirjoituksiin. Iso ja ihana, äidin oma murunen. Ei tosin vieläkään seiso tai kävele ilman tukea, puita pitkin kyllä huitelee sujuvasti ja konttaa hurjaa vauhtia. Juttelee muutaman sanan tarkoituksella ja vahingossa vaikka kuinka paljon. Käy hoidossa tarhassa ja näyttää viihtyvän siellä hyvin. Mie olen ihan hirvittävän ylpeä omasta pikkuaarteestani. 


Kesällä

Mie olen työtön edelleen, työkkärin kautta pitäisi tällä viikolla flunssan helpotettua aloittaa kurssi, joka ehkä paljastaa minun sisäisen pienen isännöitsijäni. Tai sitten ei. Kesä oli ihan hirvittävän rankka, nyt syksyllä elämä näyttää sentään paljon valoisammalta. Käyn eroryhmässä miettimässä eroon liittyviä fiiliksiä ja edistämässä irroittautumisprosessia, pikkuhiljaa alan hahmottaa muutkin miehet ympärilläni. Uskallan ehkä vilkaista silmiin asti...  Eksällä on ollut uusi nainen kuviossa jo kesästä asti... 

Mutta elämä voittaa! Ylöspäin täältä pinnistetään, keinolla millä hyvänsä! 

5 kommenttia:

emmi kirjoitti...

Hei, kiva kun palasitte. Just kävin vissiin viikonloppuna vähän lueskelemassa milloin jäppinen syntyi yms. Mä luin kovasti tätä blogia siihen aikaan kun olit raskaana ja meillä oli yritystä. 10kk kesti ennen kuin tärppäsi ja meidän poika syntyi täsmälleen Joonan 1-vuotis päivänä. :) Kiva olisi kuulla jatkossakin miten teillä menee ja miten poika kehittyy. Me tullaan täältä vuoden perässä. Meidän poika oppi kääntymään vajaa kuukausi sitten, mutta muita taitoja ei meidän 4,5kk pojalla vielä ole ja ei kai tartekaan vielä olla. :) Tsemppiä ja jaksuja syksyyn ja työnhakuun.

PiKo kirjoitti...

Mukana ollaan!

Iloa ja riemua arkeen sinne ja jaksamista ennen kaikkea :) Ihana kuva suklaasyöpöstä.

Jenni kirjoitti...

Kuulumisia olenkin kaipaillut :) Ihana kuulla teistäkin!

Perhoneito kirjoitti...

Kiva kun palasit!

Virtual Futurenetics kirjoitti...

Awesome, magnificent.