keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Pöhinää

Miksei vauvoja voi tupsahdella vanhemmille siinä järjestyksessä kuin niitä on alettu toivomaan? Meidän 4kk:n yritys ei ehkä veisi vielä jonon huipulle, mutta aaaarrgh kun turhauttaa juuri nyt kaikenmaailman vahinkoraskailijat, jotka eivät tiedä, pitääkö vai eikö pitää vauvojaan... Joku ihme buumi nyt taas menossa, eilen yksi kaveri kertoi olevansa raskaana (ihanaa!) ja netissä iskenyt vuorokauden sisään silmille vaikka kuinka monta muuta, jotka miettivät juuri todettua raskautta kuka miltäkin kantilta. Miksei meille myös? Minä olen kyllästynyt jo odottelemaan!

Jospa ohjattu jooga pitkästä aikaa toisi tänään ainakin jotain positiivisia fiiiliksiä omaa kroppaa kohti. Aika kivasti olen kyllä kotonakin mielestäni malttanut harjoituksia tehdä, ja nyt on taas ohjaajan kesätauon jälkeen ensimmäisen alkeistunnin aika. Tuntuu hyvältä päästä taas tunnille, ainakin tähän asti olen siellä päässyt paljon meditatiivisempaan tilaan ja tahti pysyy rauhallisempana, kotona välillä huomaa tekevänsä apinanraivolla ja kiireellä, vaikka tavoite olikin rauhoittua ja nautiskella.. Hengityskin voi olla niin monenlaista... Jospa sitä syyskuussa uskaltautuisi jo kakkostason kurssille ja sitä kautta vähän vaikeamman harjoituksen pariin?

Tämän kesän pelastus on kyllä ehdottomasti ollut tuo joogaharrastus. Ensimmäinen kerta elämässäni, kun oikeasti odotan pääseväni harrastamaan jotain liikuntaa, kuukautisten loppuvaiheessakin alkoi jo olla sellainen turhautuminen, että pitäisi jo päästä tekemään... Talvella kiusanneet alaselkäkivut ovat pysyneet poissa ja muutenkin hauska huomata, että notkeus on vähän lisääntynyt. Ja mieli on rauhallisesti hyvä ja vapautunut, kun malttaa välillä tehdä sen koko harjoitussarjan...

Huvitti eilen, kun käytiin työkavereiden kanssa herkuttelemassa kaupungin uudessa jäätelöbaarissa. Jätski oli todella hyvää ja valikoima runsas, mutta kenenkään tilaamisesta ei oikein tahtonut tulla mitään, kun paikalla oli myös omistajien viikon vanha pikkutyttö... Kuka nyt haluaisi katsella jäätelöitä, jos voi katsella vaaleanpunaista tapittavaa pikkunyyttiä?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin ilmoittaa, että tipu GMHlta käy aina välillä tsekkaileen miten siellä menee :)