tiistai 22. heinäkuuta 2008

Yleistä touhuilua

Olipas kiva palata takaisin töihin! Aamuisin ei oikein jaksaisi nousta, ja iltaisinkaan ajatus herätyksestä ei innosta, mutta muuten lomanjälkeinen elämä tuntuu hymyilevän. Joku järjestänyt minulle päiväohjelmaa ja juttuseuraa mukavista ihmisistä, mikäs sen parempaa. Ja siitä vielä maksetaankin... Meidän työpaikalla riittää aina hyvää juttua ja ihmiset ovat kertakaikkisen ihania, sinne on oikeasti kiva mennä aamuisin.

Eikä mene kauaa, kun alkaa jo syksy ja harrastuskausikin, sitten pitäisi illoiksikin riittää tekemistä ja touhua sen verran, ettei kauhean usein ehdi keskittyä vain oman navan murehtimiseen. Kuoro, laulutunnit, jooga nyt tänä vuonna uutena... Tiettyjen henkilökohtaisen elämän tapahtumien takia tekisi mieli alkaa myös perehtyä vapaaehtoiseen lastensuojelutyöhön tarkemmin. En vain oikein tiedä, miten lähteä liikkeelle, tai onko siihen yleensä kauheasti mahdollisuuksiakaan, jos ei ainakaan heti hirveästi halua sitoutua. Nykyisetkin harrastukset vievät iltoja viikosta, kuinka monta pystyisi vielä hajasijoittamaan muualle? Entä jos se plussa sattuukin tulemaan, vieläkö intoa riittäisi muuallekin jaettavaksi? Toisaalta tuo on kiinnostanut kyllä jo useamman vuoden, nyt vain tuli lisäpotkua ajatuksille.

Vaihdoin tänään tämän blogin allekirjoitukseeni Kotipiha-forumilla, ennen siinä on ollut käsityöblogin osoite vain... Saas nähdä, eksyykö ketään koskaan paikalle.

Ei kommentteja: