lauantai 2. elokuuta 2008

Ajatukset karkaa

Hitsi, mistä kaikesta sitä voikaan ottaa positiivisia fiilisiä. Minulla on nyt torstaina ja eilen ollut illalla oksettava olo, tänään vähän pitkin päivää, kun en ole muistanut syödä riittävän usein. Heti karkaa toiveet korkealle, jospa tämä olisikin lupaavaa ensioireilua jostakin... KP25 tänään, aikaistahan se olisi, mutta joillakin on jo ollut.

Todennäköisempää varmaan, että tuo on ihan vain normaalia kehon oikuttelua, jos yrittää unohtaa syömiset tai korvata ne karkilla, mutta ainahan voi toivoa. Ja tuskin mikään positiivinen fiilis ainakaan tilannetta voi huonontaa.

Minulla on nyt puikoillekin päässyt livahtamaan vähän vauvakamaa, tosin ei vielä itselle. Yksi nettituttu odottelee vauvaa, ja iski pakottava tarve tehdä sinne vauvanpeitto. Nyt on aamuisin puikot suihkineet bambulankaa, kolmas tilkkurivi jo meneillään. Kovasti on peittoon laitettu kiinni ystävällisiä ajatuksia ja positiivista voimaa, toivottavasti se siirtyy käyttöönkin.

Hassua kyllä, miten eri ihmisten raskausuutiset heilauttelevat eri tavoilla. Juuri tämä vauva, jolle peitto on tulossa, kouraisi jostain syystä enemmän kuin moni muu tärpännyt yrittäjä. Ehkä peitontekohalu on osittain siitäkin syystä, että mokoma pääsi liikuttamaan tavallista enemmän. Vauvauutisia muutenkin tuntuu kuuluvan kovasti joka puolelta. Yksi ystävä oli laskenut, että hänen tutuistaan tänä vuonna odottaa tai on jo saanut 19 eri paria vauvaa, se on jo huima luku. Minä en sentään vielä ihan sellaisissa määrissä kulje. Ehkä sitten parin vuoden päästä, kun minunikäiseni ovat oikein "vauvabuumissa".

Mutta joo, nyt jos keräisi saunakamppeet kokoon, ehtisi vielä tekemään aika hyvän joogatreenin ennen löylyihin menoa. Aamulla tein jo pari aurinkotervehdystä ennen aamiaista, mutta mieli tekisi vähän lisää...

Ei kommentteja: