tiistai 19. elokuuta 2008

Kun ei niin ei niin ei

Eipä tuonut Onnikaan onnea tähän talouteen, testimerkin vaihto ei auttanut yhtään kohti positiivisempaa tulosta. Testi tosin on marinoitumassa tuolla samassa roskiksessa kuin tähänkin asti, jospa se kummitus olisi siellä vielä? Tulisi edes kuukautiset, nyt on kp43 joten kierto pysyisi vielä lähes inhimillisenä.

Pidin loppuviikon ja viikonlopun sairaslomaa. Keskiviikkona diagnosoin itseltäni syysflunssan, ja torstaina olin jo sen verran kipeä, että lähdin töistä kotiin kesken päivän, perjantaina en kyennyt sinne ollenkaan. Sunnuntaina aloin taas olla elävien kirjoissa. Meneehän se viikonloppu niinkin, yskiessä ja niiskuttaessa. Ei edes päästy Taideiden yöhön tai paikallisen rockbaarin kesätapahtumaan, plääh... Selkäni ei muuten yhtään tykkää siitä, että joogataukoa on tullut jo reilusti toista viikkoa. Yrittää mennä poikki ristiselän kohdalta, koko lantion alue etu- ja takapuolelta tuntuu kuin olevan hukkapaloista tehty. Ei mitään hyvää ja luontevaa asentoa, käveleminenkin on yllättävän vaikeaa jos koko ajan pitää yrittää keskittyä pitämään lantio jotenkin järkevänä eikä eteenpäin käpristyneenä...

Pöh sanon minä. Eilen illalla oli vielä mielessä vaikka mitä kivaa ja positiivista tänne kirjoitettavaksi, mutta nyt ei mitään tule mieleen. Silloin ei ehtinyt, ennen kuin oli jo nukkumaanmenoaika, nyt tuo testi masentaa tuolla... Tiistait eivät edelleenkään ole minun juttuni.

Ei kommentteja: