sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Vauvamyssy pääsi hyökkäämään

Heräsin tänä aamuna valtavaan neuleinspiraatioon jo seitsemältä... Potuttava aika, viikonloppuna olisi ollut niin kiva nukkua pidempään, mutta uni ei enää tullut kun päässä risteili vain kuvia Noro-langoista tehdystä palaponchosta... Sitä en loppujen lopuksi osannut oikein toteuttaa mitenkään, mutta muuten tuli kyllä istuttua puikot kädessä ihan ahkerasti.

Suorastaan puskasta tai selän takaa minut yllätti vauvamyssy. Katselin vain Ravelryä, mietin mitä tehdä jämälangoilla, ja seuraavan kerran vessataukoa pitäessäni myssy oli jo toista korvaa myöten neulottuna. Pakkohan se oli loppuun asti tehdä... Toivottavasti joku tuttu saa poikavauvoja joskus!
Pupumyssy

Kuukautiset loppuivat nyt viikonloppuna ja nyt pitäisi taas innostua seuraavan kuukauden pupuiluista, että meillekin voisi joskus tulla joku myssykandidaatti. Vähän on minulla mieli maassa, mutta kaipa se siitä nousee.. Tämän siitä saa kun ei pupuilla normaalitahtiin, eilen sentään vähäsen mutta muuten ollut ihan kuivaa yli viikon.. Minun normaali hyvä mielialani on ehdottoman orkkusidonnainen juttu!

Ei kommentteja: