perjantai 2. toukokuuta 2008

Vuoden viimeinen viinilasi?

Tajusinpa juuri, että jos minun toiveeni nyt täyttyvät ja kuukautisia ei ala kuulumaan positiivisista syistä, tämä tässä edessäni oleva on vuoden viimeinen lasillinen viiniä... Aika hurjaa! Milloin tahansa kyllä vaihtaisin sen viinilasillisen muuhun juomaan, jos sillä edistäisi vauvallista elämää. Tänään vielä tämä yksi lasillinen, seuraava sitten kun on varmempaa tietoa asioista... (yksi pieni lasillinen tuskin missään vaiheessa olisi katastofi kuitenkaan..) Hassu minä, odotukset taas hirveän korkealla. Toivottavasti en tule ryminällä alas, mieluiten edes pehmeällä pudotuksella...

Vappu oli yllättävän jees loppujen lopuksi. Istuttiin miehen kanssa kotona, lipitettiin viiniä ja päädyttiin loppuillalla baariin katsomaan Los Bastardos Finlandesea. Pitää hehkuttaa, oli tosi hieno keikka ja ukkojen menossa ei mitään valittamista! Minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia, joten ylläri oli todella positiivinen.

Eilen lämmitti, kun puhuttiin siitä keikasta, ja mies totesi että nyt voitaisiin hänen puolestaan käydä useamminkin katsomassa, kun vielä voidaan yhdessä helposti. Tuo on niin hiljainen suomalainen mies, ei aina oikein tiedä mitä sillä mielessä liikkuu... Mistään vauvanodottelujutuista ei kyllä itse puhu yhtään, mutta onneksi nyt ainakin hymyilee ihan tyytyväisen näköisenä jos minä jotain sanon.

Ei kommentteja: