keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Hauskaa vappua!

Hauskaa vappua, jos joku sattuu tänne sopivasti eksymään!

Minulla on tällä viikolla iskenyt aivan järkyttävä kuohuviininhimo. Uskaltaisikohan sitä käydä pitkäripaisessa hakemassa pullollisen? Lähinnä pelkään krapulaa ja huonovointisuutta, kuoharin kanssa minulle on perinteisesti käynyt aika huonosti. Ostin töihin muutama viikko sitten pullon mansikkakuoharia myyntipalkinnoksi, ja siitä lähtien se on kaihertanut mielessä, ehdottomasti pitäisi saada... Mahdollista salamatkustajaakaan ei tässä vaiheessa juomisen vielä pitäisi haitata, kun istukkaa ei vielä montaa solua ole.

On kyllä ihana saada huomenna ylimääräinen vapaapäivä! Vaikka töissäoleminen onkin ihan jees, niin kotona on silti kivempaa (tämäkin on muuten töistä kirjoitettu, paha paha minä...) Viikonloppukin meni viime viikolla aikalailla niihin ukin juhliin, ensi viikolla juhlii äiti. Ihan hyvä saada yksi väliviikko tähän väliin... Vappuihminen en kyllä ikinä ole ollut muutenkaan, pienenä kaasupallot tosin olivat kivoja. Ja Kouvolaan muutettuani tilanne vielä synkistyi entisestään, kun suosikkiserkkuni kuoli juuri ennen vappua eka vuonna.. Sen jälkeen ei ole paljoa juhlituttanut vappuna, se on minulle vain muistopäivä siihen tapaukseen.

Yksi asia pitää muuten ikuistaa tänne blogiin talteen: kummipoika on nyt likipitäen kävelytaitoinen yksilö. R viettää 1-vuotispäiväänsä ensi viikolla, ja oli eilen kävellyt pitkiäkin pätkiä ympäriinsä luotettavan ilmapallotukijan kanssa. Ilman tukea ei kävele, mutta ilmapallon kanssa uskaltaa hienosti... Voi reppanaa, on se niin kummin muru siellä vähän kauempanakin.

Viikonloppua jännitellessä... KP27/31 jos olen laskenut oikein... Voi hitsi kun siellä olisikin jo joku, olisi niin ihanaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pidän peukkuja!