sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Ihme tuhruilua

Nyt ei meikätyttö taaskaan ymmärrä... Tai no todennäköisesti kyse on vain puhtaasti sekoilevasta kropasta, 7 vuoden pillerinsyönti ja niin poispäin.

Kuukautiseni tosiaan loppuivat silloin 3 päivään, mutta sen jälkeen seksillä on joka kerran ollut seuraamuksia. Tuhruttaa tuhruttaa, sen verran että vessassa käydessä huomaa, mutta onneksi ei suojia sentään tarvitse käydä. Rasittavaa! Etenkin kun meillä ei olla epäaktiivisia... Toivottavasti tuo rauhoittuu nyt tulevan viikon aikana, tai muuten otan varmaan vielä tavallistakin enemmän stressiä munasoluja etsivistä siittiöistä, jotka lannistuvat kesken kaiken verilätäköihin... Viikon päästä sunnuntainahan kalenterin mukaan mahdollinen ovulaatio voisi tapahtua. Ja saako mahdollinen hedelmöittynytkään munasolu otetta mistään, jos limakalvo alla vuotaa?

Huvitti eilen, kun kävin isoisäni syntymäpäivillä ja isoäidit sitten kyselivät kuulumisia oikein kaksin kappalein. Tuli sellainen olo, ettei todellakaan tiedä mitä sanoa, kun käsityörintama tällä viikolla keskittyi äitienpäiväyllätyksiin ja ajatukset vauvantekohommiin, kumpaakaan en juuri nyt haluisi mummoille tarkemmin selitellä. Joutuivat sitten tyytymään yleisluonteiseen "hyvää kuuluu" ja harhaanjohtokysymyksiin.

Pitää muuten sanoa, tykkäisin sukujuhlista paljon enemmän jos ne loppuisivat järkevässä ajassa. Nytkin lähdin kotoa kymmenen maissa, yhdeltätoista oltiin paikan päällä (bussi teki pitkän lenkin ja olin pysäkillä hyvissä ajoin), ja neljältä sitten onnistuin hankkimaan itseni kotiinpäin lähtevään bussiin, kotona vähän ennen viittä. Miehet sentään aktivoivat itseään juhlapaikalla tarkastamalla piharakennukset ja äiti ja isä lähtivät välillä lenkillekin. Minusta vähän hassua... Jos kerran mennään kylään, niin sitten ollaan kylässä myös. Ja jos se sisälläolo niin alkaa ahdistaa, niin lähdettäisiin sitten vaikka rehellisesti kotiin. Onneksi oli kauppareissu tekemättä vielä, sen syyn varjolla sentään pääsin edes tuohon aikaan kotiinpäin. Ja Kulta olikin ollut ihana ja käynyt kaupassa, loppujen lopuksi minun ei edes tarvinnut sinne mennä...

Ei kommentteja: