tiistai 30. syyskuuta 2008

Eka neuvola takana

Eilen käytiin Kullan kanssa ekan kerran neuvolassa asti ihmettelemässä. Jännitti kovasti! Hirveän positiivinen mieli jäi kyllä molemmille reissusta, täti oli ystävällisen ja asiallisen tuntuinen ja hommat menivät ihan nappiin. Lukupakettiakin saatiin mukaan aika hurja pinkka, vähän sitä tuli illalla jo selailtua.

Neuvolan mukaan tänään oli 12+2 ja laskettu aika 12.4. Minä en kyllä usko yhtään, mutta ainakin näillä tiedoilla meidän pitäisi päästä äkkiä ultraan etsimään sikiötä ja niskaturvotusta. Jos vaikka loppuviikosta tulisi jo tieto siitä ajasta, ja ensi viikolla päästäisiin menemään.. Toivossa on ainakin hyvä elää. Ja jos siellä vain olisi elävä pikkukirppunen...

Painosta puhuttiin jonkin verran, ja sain peräti ajan ravitsemusterapeutillekin. Ei se ainakaan vahingoittaa voi, jos siellä käy juttelemassa. Ja tiedänhän minä, että sitä on ihan liikaa, ihan liikaa.. Näillä kuitenkin mennään, kun ei muutakaan tässä vaiheessa voida. Hyvä kuitenkin, ettei tätsy tuntunut ottavan siitä itselleen mitään kynnyskysymystä, totesi vain asiat niin kuin ovat.

Tietoista raskautta on nyt takana pari viikoa, ja minulla on jo nyt ikävä valkoviiniä ja yhtä tuorejuustoa. Ihan kestettävissä kyllä molemmat, mutta huvittavaa, miten niitäkin voi ajatella yllättävän paljon, jos ei saisikaan niillä herkutella ihan tuosta vain. Naurettiin Kullan kanssa yhtenä aamuna kun katsottiin jääkaappiin, siellä oli minun puolellani uuniohrapuuroa, flora-margariinia ja vähän viinirypäleitä, miehen puolella kolesterolia alentava becel, likööripullo, tuorejuustoa... Asetelma ei mitenkään ollut tietoinen, mutta seinien vierelle asettuneet tavarat vain olivat hetkellisesti hauskan näköiset.

Kävin sunnuntaina Kotkassa katsomassa porukoita ja isovanhempia. Kieltä sai välillä pureskella ihan tosissaan, ettei vielä lipsahtelisi mitään uutisia. Taisin sitten ollakin aika hiljainen, onneksi E-siskolla oli niin tehokas yhden naisen show päällä, että minuun ei kukaan ihan hirveästi ehtinyt katselemaankaan. Ultran jälkeen sitten varmaan kerrotaan Kullan kanssa aika äkkiä, että tulevat mummot ja papatkin pääsevät mukaan tunnelmaan.

Ei kommentteja: