keskiviikko 5. marraskuuta 2008

It's alive and kicking!

Tänään käytiin ultrassa, ja saatiin ihan parhaita uutisia. Penska on elossa ja sätkyttelee siellä itsekseen erittäin tyytyväisen näköisenä. Pituutta hömppiksellä on 4,9cm ja niskaturvotusta 0,8mm, ei siis mitään huomautettavaa niissä. Veriseulan tuloksia vielä joudutaan odottamaan pari viikkoa, mutta tuskin niissäkään mitään on, kun kaikki rakenteet ja niskapoimu olivat ihan sen näköiset kuin pitikin. Voi meidän pikkuista, niin suloinen, niin suloinen... Laskettu aika aikaistui parilla päivällä, uusi on nyt 22.5.09, eli tänään ollaan jo 11+5:ssä menossa. Niin se aika rientää.

Oli aivan ihana nähdä toisen heiluttelevan siellä käsiä ja jalkoja. Joku aamuvenyttely ehkä menossa, tai mistäs minä tiedän. Liikkis pikkuinen kuitenkin... Kultaakin hymyilytti kovasti katsella toisen touhuja. Minä katselin vedet silmissä, ja hoitajakin näytti olevan aidosti innoissaan, kun toinen liikahteli siellä omia aikojaan. Tosi ihana käynti!

Huoli toisen hyvinvoinnista helpotti heti ainakin toistaiseksi, loppupäivä meni aikalailla hymyillessä. Töissä piti heti esitellä kuvaa kaikille, meidän uusille pojillekin... (katsoivat minun intoiluani tosi pitkään)
11+5
Vielä edittinä loppukommentti: Uskalsin lopulta avata Lemonkidsille tekemäni vaatetilauspaketin, ja kaikki vaatteet ovat juuri minun kokoani ja tosi hyvän tuntuiset päällä. Ihanaa! Huomenna ei kiitos puristaville housuille!

Ei kommentteja: