lauantai 24. tammikuuta 2009

Aamuherätys

Ipana on näköjään oppinut jo normaalin aamuherätysrytmin... Työaamuinahan heräämisaika on vakio, mutta tänään olisin itse voinut vielä seitsemältä jäädä sänkyyn etsimään unta uudestaan. Muksu aloitti niin määrätietoisen potkimisen vähän joka puolelle, että eihän sitä voinut. Hyvin selvästi toinen haki "äiti ylös ja äkkiä" -tyyppistä toimintaa... Meinasi alkaa jo hihityttää toisen into, pakko oli nousta ylös ennen kuin herättäisin miehenkin. Nyt tuo hömppis on sitten jumppaillut koko tämän reilun tunnin verran tosi aktiivisesti.


Illalla mies yritti pitkään pyydystää liikkeitä omiin sormiinsa. Yleensä sohvalla pötköttäminen tv:n edessä on varma tapa saada pikkuinen liikkeelle, nyt tuo oli liki hiiskahtamatta tasan siihen asti, että mies lähti välillä käymään kaupassa. Kauppareissun ajan hurja mylläys, ja elokuvan jatkuessa ihan pari asennonhakemispotkua sisäänpäin ja sitten hiljeni taas. Innostui vasta Madventuresin ryyppäysextrasta uudestaan. Isänsä poika, kun holillisten juttujen käyttö kiinnostaa jo noin pienenä? Hurjan hyvin tuo osaa aina vain erotella minun ja Kullan kädet toisistaan, Kulta on tähän mennessä onnistunut sen yhden hipaisun tuntemaan.

Ei noita liikkeitä kyllä yhtään tunnustele vieläkään hymyilemättä. Ihan sama mitä muuten tapahtuu, tai mitä telkkarissa näkyy, jos muksu potkii niin minulta karkaa hymy väkisinkin. Viime viikon Teho-osaston katselu oli varmaan huvittavan näköistä, kun jakson olisi oikeasti ollut kai tarkoitus olla järkyttävä ja liikuttava, ja mie vain hymyilin autuaana ja silittelin mahaani..

Ei kommentteja: