perjantai 30. tammikuuta 2009

Rv 24+0

Olenkohan epähuomiossa tullut syöneeksi jalkapallon? Kuinkahan pitkään nämä normaalielämän paidat vielä mahtuvat päälle mitenkään päin?
rv 24+0

Näin eilen vanhan työkaverin pitkästä aikaa, tuli haastatteluun nykyiseen työpaikkaani. Kun pikakuulumisia kysellessä kerroin olevani raskaana, tämä totesi, että oli katsonutkin minun lihoneen pahemman kerran... Kiitti vaan kovasti!

Muksu on oli varmaan eilen ja toissapäivänä eri asennossa kuin yleensä, hassulta tuntui kun liikkeet tuntuivatkin yllättäen ihan "väärissä" kohdissa. Kiva vain kun jumppailee ahkerasti.

Vau-kirjan mukaan pikkuisella pitäisi tällä viikolla olla mittaa jo 29cm ja painoa 650g, ja nyt alkaisi varsinainen massan kasvatus parinsadan gramman viikkovauhdilla. Kuulostaa kivalta, antaa mennä vain niin kasvaa sopivan kokoiseksi syntymäänsä mennessä.

Illalla pikkuitiö ei millään meinannut rauhoittua nukkumaan. Alkoi jumppailemaan aktiivisesti jo tässä koneella istuessani, potki läpi hampaiden pesujen ja Kullan kanssa höpöttelyn ennen kuin Kulta pisti kirjan pois vierestään. Luulin jo toisen rauhoittuneen siihen, mutta heti kylkeä käännettyäni melskaus alkoi uudestaan. Yölläkin herätessäni asennon vaihteluihin melkein joka kerta tuntui pikkujalkojen vilskettä. Mitkähän läpi yön rave-bileet mahassa on oikein ollut menossa?

Ja taas minun perjantaiaamuinen töihinlähteminen myöhästyy, kun unohduin tähän kirjoittelemaan.. Toivotonta! onneksi alko on tässä ihan vieressä, ja perjantaiaamut alkavat aina perjantaipullon hakureissulla. Maha alkaa muuten kerätä siellä hyllyjen välissä seikkaillessa jo ihan kohtuullisen rumia mulkaisuja...

Ei kommentteja: