tiistai 27. tammikuuta 2009

Mahtuu - Ei mahdu...

Joskus liika ajattelu on vaarallista.. Aloin illalla neuloa pikkukaverille villavaippahousuja, ja alkuun hyväksi kehutun ohjeen kokoinen muodostelma oli tosi hämmentävän kokoinen. Liian kapea vyöräröksi, liian leveä lahkeeksi vastasyntyneen koossa tehdessä. Irkissä ilmeisesti ohjeen tekijä itse ohjeisti, että kyllä sen ohjeen vyötäröltä pitäisi alkaa. Kappale alkoikin leviämään vakuuttavampiin mittoihin yllättävän nopeasti, mutta se vyötärö nyt toista lahjetta vaille valmiissa housuissa epäilyttää edelleen. Tuntuu liian tiukalta minun käteeni minkään kokoisen ihmisen pidettäväksi, tekisi mieli saksia aloituskerros irti ja yrittää tehdä löyhempi päättely sen tilalle. Ja toisaalta, minunkin nyrkkini menee ihan heittämällä siitä läpi. Suhteutettuna taas minun alapääni normaaliin kokoon... Jaiks! Aivan liian konkreettisia ajatuksia synnytyksestä! Ilta ja tämä aamu ovatkin sitten menneeet mahtuu - ei mahdu -ajatuksia punnitessa, en ole vielä osannut kumpaakaan mahtumista päättää.

Muksun liikunnalliset harrastukset saivat minut taas eilen hihittelemään. Katseltiin aamulla pomon kanssa Nina Mikkosen kohuttua lastentarhakeskustelua, ja pikkuinen potki aina kun hoitomyönteinen mies puhui. Olisiko tuo nyt sitten tulkittava hoitomyönteiseksi vai -kielteiseksi kannanotoksi? Potkii muuten jo tosi ylös, kylkiluihin ja vatsalaukkuun ei enää montaa senttiä ole matkaa... Illalla kun olin jo sängyssä lueskelemassa ennen nukkumaanmenoa kaveri innostui nyrkkeilemään jonkun herkän alavatsassa sijaitsevan kohdan kanssa. Hassu tunne, sananmukaisesti kuin jos joku löisi mahaa pienellä nyrkillä ja koko voimallaan... Jatkoi vaikka kuinka pitkään, ehkä pisin yhtäjaksoinen liikesarja tähän mennessä. Kunnon treeni vain päälle niin lihakset vahvistuu.

Kulta esitti illalla hyvän kysymyksen, miksi aina puhutaan että vauva potkisi? Ihan yhtä laillahan se voi käsilläänkin touhuta, ainakaan minä en voi väittää että tietäisin tarkkaan, mitä ruumiinosaa se milloinkin käyttää. Jotenkin vain olen toivonut ja olettanut, että kun ultrassa pää oli jo nätisti alaspäin, kohdun yläosassa ja oikeassa reunassa tuntuvat liikkeet olisivat jalkoja, ja virtsarakon lähellä ja alavatsalla touhuavat liikkeet sitten käsiä.

Tänään jo 23+4, hurjan nopeasti menee nyt viikot eteenpäin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hihi näin tän äsken ja siä tulit heti mielee! et tommost sit tulee olee ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw

<3 tuikku