torstai 30. huhtikuuta 2009

Leppoisaa vappua!

Oikein leppoisaa vappua kaikille tänne eksyville! Syökää paljon munkkeja ja nauttikaa pitkästä viikonlopusta!

Täällä taitaa vappu mennä aika rauhallisissa merkeissä. Minulla on jääkaapissa holitonta valkkaria, pöydällä pussillinen munkkeja ja kohta isken pakastepizzan uuniin. Kulta on vielä työkavereiden kanssa lietsussa, sovittiin että tulee kun tulee, en turhia odottele. Hyvä vain kun nyt vähän irrottelee, ensi kuussa joutuu sitten kuitenkin pysymään ajokunnossa ihan urakalla, ja muutenkin saattaa olla muuta mietittävää. Illalla mennään ehkä yhdessä katsomaan Mokoman keikkaa, jos jaksetaan, halutaan päästään sisään jne...

Ihan pimeä ajatus, että huomenna on 37 viikkoa raskautta kasassa ja muksu saa tulla milloin haluaa! Siitä se sitten lähtee... Veikkaisin kyllä, että ei tuo ainakaan paljoa etuajassa mihinkään viitsi liikahtaa, mutta eihän sitä ikinä tiedä. Mahan läpikin näkyy aika usein hengitysharjoituksia, minun vasen kylki tekee sellaista nopeaa tasaista heilumista ihan omaan tahtiinsa. Tai ainakaan mie en ole keksinyt mitä muuta se voisi olla, suurinpiirtein pari-kolme "henkäystä" samalla kun minä hengitän kerran rauhassa sisään tai ulos. Pitäähän sitä treenailla kunnolla, että osaa sitten synnyttyään. Ihan täysin en kyllä ole vielä tainnut hahmottaa sitä yhteyttä vauvojen ja mahan myllerryksen välillä, aina välistä sen verran epätodellinen olo.

Tuo miltä maha tuntuu, on muuten päässyt yllättämään minut ainakin aika kovasti. Jotenkin sitä on aina muiden mahoja vähän varovasti silittäessä luullut niitä tasaisen koviksi palloiksi, mutta tuoltahan tosiaan tuntee yleensä hyvin läpi sen, missä asennnossa mukula milloinkin sattuu olemaan. Muutenkin hassu sekoitus kiinteää ja pehmeää, välillä etenkin nukkumaanmennessä tuntuu hyvin selvästi kantapäät kyljissä tai muuten, miten muksukin hakee hyvää omaa uniasentoa.

Aamulla jouduin pahemman kerran hormonihyökkäyksen uhriksi. Pitkän aikaa mennytkin jo edellisestä omituisesta itkukohtauksesta. Katselin telkkarista "Meille tulee vauva" -ohjelman ihan kuivin silmin, mutta sen jälkeen osui silmään Sairaala-sarjan kätilö, joka puhui synnytyksien yleisestä liikuttavuudesta työssään, ja meikäläinen vollottaa.. Huolestuttavaa reagoida noin jo mainokseen! Ehkä on parasta, etten sitä ohjelmaa edelleenkään katsele Kullan nähden...

2 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Rentoa vappua sinnekin! Ihmeellistä, miten nopeasti aika menee...ja pian pikkutahra syntyy sitten!! Mua oikein jännittää!!! Pitänee tästä lähtien käydä joka ikinen päivä katsomassa, joko näkyy kuulumisia ;-)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kyselit fufoilublogissa, mikä on puoliryijy, joten siihen tulin vastaamaan: Se on osittain ryijynukitettu, osittain tehty muilla menetelmillä. Minun tapauksessani maapallonpuolikkaat on nukitettu, tausta on tehty pitkäpistoilla - sen vähän, mitä tähän mennessä on tehty :D! - Mutta muitakin menetelmiä voi siis nukituksen rinnalla käyttää.