keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Neuvolassa 38+5

Tänään 38+5 neuvolakäynti, mie ja muksu voidaan aina vain erinomaisesti.
Paino +467g/viikko (yhteensä tullut 8,8kg)
Verenpaine hyvä 127/86
Pissa puhdas
Turvotus + (terkkari näki sukattomat jalat, kun en jaksanut aamulla etsiä moisia makkarankuoria...)
Hemoglobiinia ei otettu
Muksu raivotarjonnassa, muttei tietoakaan kiinnittymisestä edelleenkään
Syke 148/min
Kohdun korkeus 34,5cm

Suosituslistalla oli lepäilyä ja ulkoilua tilanteen mukaan, parisuhdeaikaa, vähäsuolaista ruokaa ja paljon vettä. Hyvä mieli jäi taas käynnistä, ensi keskiviikkona uudestaan.

Iltapäivällä onnistuin nukkumaan pitkät päiväunet, menin jo joskus puolen yhden maissa pötkölleen, ja heräsin vasta vähän ennen kolmea. Onneksi mummi ehti soittamaan ennen uudestaan nukahtamista, muuten olisin varmaan nukkunut ohi kaverin kanssa sovittujen treffien puoli neljältä. Yleensä minulla päiväunet jäävät väliin, kun silmälasien lähdettyä päästä puhelin alkaa heti pirisemään, ilmeisesti ajankohdan vaihto auttoi vähäsen. (+aamupäivällä olin ehtinyt jo puhua parin ihmisen kanssa, potentiaalisia soittajia ei enää ollut montaa jäljellä)

Kai tässä pikkuhiljaa lähtölaskenta alkaa, enää 9 päivää laskettuun aikaan! Mie en enää kertakaikkiaan malttaisi odotella! Hauskalta tuntui sekin, kun äiti totesi nyt minun takiani pitävänsä töissäkin puhelinta niin, että kuulee jos se soi tai tulee viesti. Eipä enää pidä äidinkään tyynen rauhallinen linja, johon tuo aika pitkään yritti turvautua... Tilanteen erikoislaatuisuudesta kertoo varmaan parhaiten se, että kautta historian muistan soittaneeni äidille töihin kerran, ja silloinkin saaneeni nuhteet siitä, että soitin. Äidin työt ovat olleet aika pyhiä... Ja nyt toinen sitten varta vasten pitää puhelinta päällä ja kyttää, milloin meistä kuuluisi jotain! Mummokuume taitaa tehdä pelottavia asioita ihmisten aivoille!

1 kommentti:

Satu U kirjoitti...

Jännää jännää.... täälläkin odotellaan...hengessä mukana! Levollisia viime päiviä!