sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Tarkastusväli 12 tuntia

Tulin maininneeksi perjantain kipuilusta äidillekin aika selkein seurauksin. Kun aiemmin Kotkasta tuli kerran vuorokaudessa viesti tai soitto kuulumisista, nyt tarkastusväli tuntuu olevan 12 tuntia... Taitaa jännittää tulevia isovanhempiakin. Aamulla nauratti, kun isi soitteli tasan klo 9, oli tainnut oikein odottaa "säällistä kellonaikaa" ennen kuin pirauttaa. Tai ainakaan itse ei tule soiteltua ennen sitä viikonloppuisin mihinkään, ellei kyseessä ole joku ihan elämän ja kuoleman asia. Hänellä oli kuulemma ollut vanhan työporukan saaristoreissulla ylimääräinen hyvä konjakkikin varuilta mukana viikonloppuna, jos vaikka olisi päässyt skoolaamaan ukkoutumisen kunniaksi. Nyt joutui pullo jäämään edelleen koskemattomaksi. (olisi muuten kiva tietää, missä vaiheessa se pullo on ostettu odottelemaan suurta uutista)

Kummipojan äiti laittoi juuri äsken tekstarin, että nettioraakkelin mukaan meillä synnytettäisiin huomenna klo 20.39. Sopii hyvin ainakin minulle! Ei ole muuta sovittua ohjelmaa, ja kotona alkaa oikeasti olla asiat kunnossa pikkuisen sisäänmarssia varten. Pitäkää peukkuja, että tämä ennustus toteutuisi!

Pitäisi varmaan laulaa ja soittaa musiikkia mahalle enemmän. Eilen nauratti, kun katseltiin Euroviisuja, ja mahansisäinen asukas tuntui jammailevan mukana paljon suuremmalla innolla kuin vanhempansa. Ihan ei kyllä ole meidän musiikkikasvatus osunut vielä kohdalleen, hevari-isän ja klassisen äidin jälkeläinen mokoma tuntui tykkäävän kaikista eniten niistä minun korvaani kamalimmista poppirenkutuksista... No, tätä voidaan vielä harjoitella lähivuosina! Kovasti yritettiin motivoida ipanaa sanallisesti tulemaan ulos, nyt joutui raukka jättämään näköosuuden kokonaan väliin hienosta showsta. 

1 kommentti:

Satu U kirjoitti...

Hih, hän ei siis valinnut syntymälleen tätä päivää, vaikka itse olen kyllä sitä mieltä, että juuri tänään on oivallinen päivä syntyä... ;-)