perjantai 17. lokakuuta 2008

Laskettu aika

Tänään oli taas ultra-aamu, tällä kertaa Kuusankoskella eikä Kotkassa. Heräsin jo viideltä jännäilemään, tosin maltoin sentään pysyä sängyssä kellon soimiseen asti. Aika oli ysiltä, joten olin paikalla (reteästi oikein taksilla matkustaen) 8.35. Sisään lääkärille pääsin 9.20 ja ulos lääkäriltä 9.22. Nopea toimitus... Töissä olin kymmenen jälkeen löydettyäni ensin oikean bussipysäkin ja haettuani työkavereille hyvää pullaa asian kunniaksi.

Pääasiat kuitenkin selvisivät. Sydän lyö aina vain, ja tyyppi vastaa nyt rv 8+4, eli laskettu aika on 25.5.09. Hienoa! Ihan päivälleen osuivat arvailuni raskautumisajankohdasta, omat epäilyni olivat juuri 25-26.5.

Nyt on taas ihan ylionnellinen olo... Ja nyt ehkä uskaltaa suhtautua pahoinvoinnin vähenemiseenkin rauhallisemmin, tällä viikolla olo on ollut aika mukava suuren osan ajasta.

Kulta on parhaillaan työkaverinsa eläköitymisbileissä, toivottavasti heillä on mukavaa siellä. Saas nähdä, kuin tehokkaasti tuo avautuu alkoholia nautittuaan tällä kertaa lähiympäristölleen...

Ei kommentteja: