maanantai 23. maaliskuuta 2009

Neuvolakuulumiset 31+3

Mitattavat juttuset:
Paino +300g/viikko (ekasta neuvolasta tähän nousua 4,7kg)
Hemppa 121
Verenpaine 115/87
Pissa puhdas
Muksun syke 140
Kohdunpohjan korkeus 31cmNoissa ei ollut mitään huomautettavaa, ilmeisesti ihan ok kaikki. Painoa kehuivat taas, kun on pysynyt noinkin kohtuullisena. Turvotuksenpoikasta oli jaloissa havaittavissa heti aamusta, eivät kuitenkaan tainneet sitä korttiin asti merkkailla. Supistuksiakin on sen edellisen neuvolan jälkeen löytynyt muutamia, ilmeisesti auttoi, kun oikein tivasivat niiden perään. Muksukin oli tunnusteltaessa taas pää alaspäin, vaikka tuntuikin viikonloppuna heittävän pari volttia itsensä ympäri.


Tänään paikalla oli oman terkkarin asemasta sijainen, ja sama harjoittelija kuin viime kerrallakin. Vähän olivat tädit pihalla, kun tietokonejärjestelmä oli kaatunut, eikä siihen päässyt käsiksi yhtään... Hengissä kyllä selvitttin. Seuraavallakin kerralla vielä sama sijainen ottaa vastaan, mutta ilmeisesti viimeiset kerrat paikalla on taas meidän oma tätsy. Kiva niin, omasta tykkään enemmän, vaikka ihan pätevä ihminen tuokin kai on.


Ihan täydellinen menestys tämän päivän reissu ei kyllä ollut, takaisinpäin tullessa kirjoittelin tekstareita niin innolla, että yritin röntyillä oikein kunnolla jonkun sulamisvesijäätikön kanssa. Pystyssä pysyin, mutta jotain lihaksia taisin vähän venyttää liikaa... Loppumatkan kävely töihin oli aika tuskaista, kun tuntui ettei jalkoja haluaisi heilutella yhtään ja supistikin muutaman kerran aika napakasti. Työpaikan pihalla sitten soitin pomon päästämään sisään hissin ovesta, 4 kerrosta rappusia ei todellakaan tänään ole The Juttu. Nyt on olo ihan jees, kun istuu paikallaan, mutta vessareissujakin tulee kyllä viivytettyä ihan viimeiseen asti. (kävelemisen vaikeutuminenhan ei vielä ole mikään syy ilmoittaa töihin, että köpöttelee yhdeksi päiväksi kotiin lepäämään... Kyllä töihin tullaan vaikka toinen koipi haudassakin!) Viimeksi jätin sen kännykkäni neuvolaan, tänään röntyilin jään kanssa, mitähän seuraavalla kerralla?

Ei kommentteja: