lauantai 21. helmikuuta 2009

Vaippahousumaniaa ja kestovaippamietintää

Pari postausta sitten vilautin parit villahousut, joita oli tullut neulottua. Kuukauden sisällä ne ovat vain lisääntyneet. Päättelin tänään viisistä langanpäät...

Villapöpät

Tiuhtis-villikset Norosta
Tiuhtis-villikset Loftista

Ylimmät ovat samalla Villapöpien mallilla tehdyt, joista hurahdus lähtikin liikkeelle, parilliset ovat Tiuhtis-housujen ohjeella kasattuja. Tiuhtisetkin ovat ainakin lievästi addiktoivia näköjään... Värit ovat vähän hassuja, etenkin Noroista tehdyissä, mutta käytössä varmaan toimivat ihan mukavasti.

Posti toi tällä viikolla ensimmäiset netistä tilaamani kestovaipat meille kotiin. Kulta ei ainakaan ihan yhdellä silmäyksellä vakuuttunut niistä, katseli tosi epäluuloisena ja totesi, että ei kyllä ymmärrä miten ne voisivat olla yhtään kestovaippoja parempia missään suhteessa... Minulla kyllä tuli "voi miten söpöjä" -ajatus mokomista käytetyistä nöttösistäkin... Tarkoituksena minulla ainakin olisi kokeilla kestoilua ihan avoimin mielin. Vihaan itse muovisia kuukautissuojia, joten ajatus pienen pepun hautomisessa muovisessa kertakäytössä ei tunnu kivalta, ja sisäinen kettutyttöni haluaisi pelastaa maailman ja käyttää ekologisempaa versiota. Aika näyttää sitten, mitkä vakiintuvat käyttöön, mutta jos nyt ainakin lähdettäisiin sekakäyttäjinä liikenteeseen.

1 kommentti:

Satu U kirjoitti...

Tässä linkki tuttuni Emilian kokemuksiin....
http://emilianblogi.blogspot.com/2009/02/kestovaippakatsaus.html