sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Valmistuneita pikkuneuleita

Ihanaa, käsityörintamakin sai taas vähän edistystä. Kauhuissani katselin tänään käsityöblogista, että edelliset valmistuneet neuleet siellä olivat marraskuun puolelta... Ja nyt ollaan sentään jo helmikuussa.


Villapöpät
Villapöpät Ullaneuleen mallilla tehtynä tällä viikolla saivat taas puikot suihkimaan. Ekojen tekemisen aloitin maanantaina, nyt puikoilla on jo neljännet. Punavyötäröiset ovat molemmat pienintä kokoa, violetilla vyötäröllä varustetut vähän isommat. Saas nähdä miten jalkaan mahtumisen laita sitten on, kun koekäyttäjä pääsee maailmaan asti... Näitä on aivan ihana tehdä, tuli todellista tarvetta tai ei, olen koukussa joka tapauksessa. Kestovaippailu kyllä ajatuksena houkuttelee jatkuvasti enemmän ja enemmän, uskoisin että meillä sitä kyllä kokeillaan muutenkin kuin vain housujen tekemisen asteella.


puku
Ikuistetaanpa blohiin myös söpöin pikkuasu, mitä meillä tällä hetkellä on Kirppusta varten jemmassa. Tulevat tädit toivat tuon joululomamatkaltaan, olen aivan rakastunut tuohon pukuun. Roikkuukin meidän kirjahyllystä esillä jatkuvasti, kun en malta piilottaa mihinkään. Ainoa pelko newborn-kokoisen puvun kanssa on se, että pikkuinen syntyy saman tien niin isona, ettei mahdu tuohon ikinä ollenkaan. Se olisi sääli!

Pikkukaveri on taas parin päivän sisällä ollut tosi aktiivinen. Jos potkuttelutiheydestä voi päätellä jotain, se tykkää ainakin hip-hopista ja Signmarkin euroviisuehdokaskappaleesta, isänsä ääneen lukemisesta, sotaelokuvista ja lankojen päättelystä. Nukkumaanmenosta puhumattakaan... Mieluiten ainakin tulkitsisin potkut positiivisiksi merkeiksi, enkä "vie minut täältä heti pois" -signaaleiksi.

1 kommentti:

emmi kirjoitti...

Suloisia pikkupökiä. Tässä on vauvakuumetta ilmassa ja olenkin seurannut blogiasi ahkerasti jo syksystä lähtien, en vain ole tainnut aikaisemmin kommentoida. Onnellista loppuodotusta!