maanantai 29. kesäkuuta 2009

5-viikkoisneuvola

Jäppisen mitat melkein 5 viikkoa (reilu 2 viikkoa)
Paino 5215g (4365g)  (nousevalla käyrällä)
Pituus 57cm (55cm) (tasoittuneella käyrällä)
Pipo 40,7cm (39,3cm) (kaikkien käyrien yläpuolella)
"Hyvin kasvaa rintamaidolla. Paino nousussa. Ilmavaivaa tullut jonkin verran. Relatipat auttavat. Vanhaa (?) keltaisuutta. Iho siisti. Vyöhyketerapiaa tarvittaessa." 

Tuo painonnousu tuntuu aika vakuuttavalta, vajaassa kolmessa viikossa jotain 800g hujakoilla lisää. Ei ihme, että tuntuu imeskelevän minua vähän jatkuvasti! Kaikki oli kunnossa, kovasti saatiin kehuja virkusta katseesta, vaikka pikkuista väsyttikin. Nauratti, kun terkkari näytti, miten jalkapohjaa voisi vähän hieroa, ja samantien vaipasta kuului oikein megarusaus. Selvästikin hyvä ote, pitää yrittää muistaa soveltaa nyt kotonakin päiväsaikaan, jos saataisiin sitä kautta yökiljuja pienemmiksi. Imetysotekin on kuulemma kunnossa, kipeälle nännille sain jonkun Lansinohin näytesilikonisuojan, jos se vaikka auttaisi paranemisessa. Taisi olla reppanan näköinen nänni mitä esittelin, kun terkkaria oikein alkoi painaa asia, etenkin siinä vaiheessa kun vielä imetinkin pojan siinä jutellessa... Minun pitäisi muistaa nukkua tarpeeksi ja antaa perheen miehille kahdenkeskistä aikaa. 

Ja ihan lyhyesti perheen miehiin liittyen, isompi ottaa välillä aivoon tosi pahasti. Perjantaina taisin onnistua henkisessä ravistelussa aika hyvin, sen jälkeen tuo on ollut enemmän mukana, mutta argh silti... Vaikka vauva ei kaikkea entistä elämää muutakaan, pientä osallistumista ja oman ajattelun käyttöä kaivattaisiin ihan säännöllisesti. 

Ei kommentteja: